Start NU met bootcamp en sport de eerste 4 weken helemaal gratis!

De Gezonde Keuze

Leefstijl event: De Gezonde Keuze

Het gaat niet de goede kant op met onze samenleving. Deze is steeds meer ingericht op comfort en gemak en de grote commerciële bedrijven maken hier slim gebruik van en spelen hier op in. In de supermarkt is het aanbod nog steeds 80% bewerkt, onnatuurlijk en ongezond. Met als gevolg dat het merendeel van de mensen steeds ongezonder wordt, steeds afhankelijker wordt en de regie uit handen geeft als het gaat om zorg en welzijn. Dat moeten we als samenleving niet willen. Bootcamp coach & De Hardloop academy slaan daarom de handen ineen en organiseren voor het eerst het event: “De Gezonde keuze”.

Leefstijl event Haarlemmermeer

Wat kunnen we doen?

Dat is wat wij ons afvroegen toen wij steeds vaker constateerden dat het niet de goede kant op gaat met onze samenleving. Elke dag hoor je nare dingen in het nieuws, mensen worden steeds vaker chronisch ziek en deze aantallen lopen alleen maar op. Gevolg is dat mensen steeds angstiger worden voor hun gezondheid en steeds afhankelijker worden van anderen voor hun welzijn. En dat mag in een mooi land als Nederland niet de bedoeling zijn! Tijd dus om in actie te komen en een tegengeluid te gaan geven, zodat mensen de regie weer in eigen handen nemen voor wat betreft hun gezondheid & vitaliteit.

Gezondheid weer in eigen hand nemen

Om te zorgen dat we weer de regie over ons eigen leven terugkrijgen, zullen we aller eerst verantwoordelijkheid moeten nemen voor ons eigen welzijn en vitaliteit. Maar hoe doen we dat? Dit begint met mensen bewust te maken van hun eigen gedrag. Pas zodra mensen zich bewust worden, komt ook de mogelijkheid in beeld iets te veranderen. Veel mensen komen pas in actie als het te laat is en de pijn groot genoeg is. Maar dat hoeft niet. Preventief bezig zijn met gezondheid ís mogelijk, maar daar moet wel actie voor worden ondernomen.

Dus laten we bij elkaar komen en verbinden met elkaar. Laten we de interactie op zoeken en met elkaar bespreken hoe we de toekomstige wereld voor ons zien. Niet alleen voor onszelf, maar zeker ook voor onze kinderen. En dat klinkt misschien groots, maar in een samenleving waar steeds meer aandacht komt voor de discussie, mensen steeds vaker lijnrecht tegenover elkaar komen te staan, is het tijd voor meer verbinding en positiviteit. 

Burn out

Kom Zaterdag 15 april naar het event: De Gezonde Keuze

Klinkt jou dit als muziek in de oren? Wil jij ook de regie terug in eigen handen nemen? Wil je jezelf zo min mogelijk afhankelijk maken van anderen door de juiste, gezonde keuzes te maken? Kom dan verbinden met anderen op het leefstijl event: De Gezonde Keuze. Het evenement vindt plaats op zaterdag 15 april bij honkbalvereniging de Pioniers in Hoofddorp. Dit is de eerste gezonde keuze die je voor jezelf kunt maken.

Schrijf je hier snel in, want op = op. Er worden 50 ticket beschikbaar gesteld.