De inschrijvingen voor de hardloop cursussen en het kickstart-programma van april zijn nog even geopend!

Ontdek hoe leuk
Hardlopen is
in een 13-weekse cursus>>> Nieuwe cursussen starten in april 2024! <<<

Nog maar

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Tot nieuwe start!

"Hardlopen is een fantastische tool
om je gezondheid te verbeteren!"

Cursus Hardlopen 13-weken

Niveau: Beginners

Hardlopen nieuw Vennep bij Bootcamp Coach

Voor iedereen die wilt beginnen met hardlopen. Onder begeleiding van een professionele trainer zul je in kleine stappen begeleid worden naar een betere hardloper. We houden de kans op blessures zo laag mogelijk. Na afloop van dit traject ben je in staat om 30-40 minuten achter elkaar hard te lopen, zonder pauze!

Nieuwe groep start vrijdag 26 april 2024 om 08.30 uur

Max. 12 deelnemers

Niveau: Gevorderd

Hardlopen Haarlemmermeer bij Bootcamp coach

Ben je al wat bekender met hardlopen, heb je een goede basis conditie en wil je dit verder uitbreiden door toe te werken naar bijvoorbeeld een 10 KM loop? Dan kun je je aansluiten bij de gevorderden groep. Met wekelijks een gevarieerde loop en meer aandacht voor techniek en intervaltraining.

Nieuwe groep start vrijdag 26 april 2024 om 9.30 uur

Max. 12 deelnemers

Video recensie

Recensies

Miranda PeterMiranda Peter
10:16 13 Jul 23
In 13 weken tijd getraind om een halfuur hard te kunnen lopen, dit onder enthousiaste begeleiding van Tim. Tim is een prettige trainer die op een positieve, laagdrempelige manier de groep heeft getraind. Na de zomer ben ik er weer bij voor de volgende trainingen van Tim
Arianne ReijndersArianne Reijnders
09:46 13 Jul 23
Tim heeft mij begeleidt met het starten met rennen en dat deed hij op een hele prettige manier. De sfeer in de groep was leuk en er kon ook af en toe gelachen worden. In 13 weken van 0 minuten rennen naar een half uur! Dank je wel Tim en tot na de zomer! Dan ga ik natuurlijk weer verder!
Salto van der MSalto van der M
09:42 13 Jul 23
Tim is een goede trainer, geeft rust en vertrouwen en motiveert op een positieve manier!
Rosanna van der MaalRosanna van der Maal
07:52 13 Jul 23
13 weken getraind met onze coach Tim. Van 1 minuut kunnen hardlopen naar 30 minuten! Nooit gedacht dat dat me zou lukken! Door de fijne en rustige manier van coachen is het me gelukt! Hij motiveert, weet wat hij doet en is ook nog eens heel aardig! Topper!
Bart JansenBart Jansen
18:22 19 Jun 23
Mooi om na een aantal jaren niet te hebben gesport in groepsverband weer wat te hebben opgepakt. Door het gevoel dat je het samen doet en natuurlijk het enthousiasme van Tim kom je ook weer terug, waar ik nogmaal al sneller was afgehaakt. Ik voel me een stuk fitter!
Tim is erg enthousiast en dat motiveert zeker! Hij heeft altijd een duidelijk plan en is erg professioneel. Hij legt alles duidelijk uit en daardoor is de bootcamp laagdrempelig maar zeker niet van een laag niveau! Voldoende mogelijkheden in de week om een les te volgen. Een aanrader!
Paul JanssenPaul Janssen
14:38 28 Mar 23
Hoi Tim,Ik vind en vond het erg prettig om met je te werken. Jij geeft op een duidelijke manier training op een ontspannen manierOok vind ik het goed van je dat je veel persoonlijke aandacht hebt voor iedereen.Ik persoonlijk zou het ook prettig vinden om meer aanvullende info te krijgen over de extra training die we vaak doen buiten de maandagavond.Gegroet,Paul.
Kim NijenhuisKim Nijenhuis
11:04 04 Jan 23
Ik had een doel voor ogen, dit doel wilde ik behalen alleen wist ik niet zo goed hoe of wat.Tim heeft mij geholpen door eerst te kijken wat mijn doel was, waarom ik dit doel had en hoe ik het zelf wilde gaan bereiken.Goed & haalbaar schema gekregen waardoor ik het ook zag zitten om dit keer écht aan de slag te gaan.Met regelmaat kreeg ik een appje van Tim hoe het ging en of ik iets nodig had. Mega fijn.Tim zijn enthousiasme is aanstekelijk & werkt enorm motiverend.Bedankt Tim! 💪🏽Op naar ‘ons’ volgende doel!
Britta SuidgeestBritta Suidgeest
19:27 13 Dec 22
Tim is een gezellige en professionele bootcamp coach die iedereen weet te motiveren. Hij heeft ons hele team begeleid bij het uitdagende 10-weekse Kickstart programma. Hij keek goed naar ieder zijn/haar niveau, wist een ieder uit te dagen (zowel fysiek als mentaal) en je leerde elkaar zo op hele andere manieren te kennen!
Sharon RijsbergenSharon Rijsbergen
07:40 28 Oct 22
Begin volgend jaar ben ik van plan om een halve marathon te gaan rennen en Tim van Bootcamp-Coach heeft mij geholpen met het maken van een perfect hardloopschema. Ik ben er heel erg blij mee en fijn om zo goed georganiseerd van start te gaan!!
Arco OliemansArco Oliemans
03:23 07 Oct 22
Super bootcamp gedaan en mooie gesprekken gehad. Alles was heel persoonlijk en Tim paste het programma voor de bootcamp aan naar mijn fitheid. Je wordt wel net genoeg gepusht om buiten je comfort zone te gaan en zo fitter te worden en echt te groeien.Met name de coaching ook echt heel positief ervaren. Tim weet de juiste dingen uit je te halen en helpt je om te groeien op alle vlakken. Heel veel geleerd, zowel over mezelf als om hoe met bepaalde externe situaties om te gaan. Zijn positiviteit en energie zijn heel aanstekend, en het feit dat hij ook nog eens enorm stimulerend en gezellig is om mee te praten maakt het allemaal heel fijn om met hem samen te werken!En ten slotte, een cold plunge met Tim is een aanrader! 🙂
Annika JohnsenAnnika Johnsen
17:43 21 Sep 22
Onlangs met Bootcamp Coach een toffe sport-sessie gehad, waarbij diversiteit en creativiteit goed zichtbaar waren in de training. Daarnaast was ik positief verrast over het mentale aspect, Tim weet dit spelende wijs goed te combineren met het sporten. Zijn enthousiasme maakt je gemotiveerd!
R FR F
14:07 20 Sep 22
Ik heb onlangs met de Bootcamp Coach een sport-sessie gehad. Wat mij in hem aanspreekt is dat hij een open mind heeft en gewoon zeer fijn is in de omgang. Dit zorgt ervoor dat eigenlijk niks te gek is. Hij laat mensen in hun waarde en weet ze te prikkelen om hun grenzen te verleggen. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk.
Patrick KenselaarPatrick Kenselaar
10:08 11 May 22
Ik heb laatst voor het eerst een bootcamp mogen doen bij Tim. Leuke oefeningen, welke souplesse, kracht, conditie en mindset, positief beïnvloeden. Tim voelt de groep aan en vraagt daarin ook feedback van de deelnemers zodat hij het niveau kan bepalen per individu en daarmee een beter gepersonaliseerd plan voor je kan maken. Zo blijft het uitdagend en grensverleggend voor jezelf indien je daar behoefte aan hebt. Wat mij betreft super laagdrempelig voor iedereen die met zijn/haar eigen kracht in hun eigen kracht kunnen komen. Zie je snel weer Tim!
Ruben van LeeuwenRuben van Leeuwen
19:47 30 Apr 22
Tim is een enthousiaste en motiverende bootcamp coach en gaat echt samen met jou aan de slag met je persoonlijke doelen, van kleine tot grote.
Suzanne StapSuzanne Stap
19:42 30 Apr 22
Een leuke en enthousiaste bootcamp training bij Tim gevolgd.
Meer beoordelingen
js_loader

Wanneer starten?

Start: vrijdag 26 april 2024 

Waar: Venneper Lodge Nieuw-Vennep

Tijden beginners: 08.30 uur

Tijden gevorderden: 9.30 uur

 

Minimaal aantal deelnemers per groep is 5. 

Prijs € 130,-

Liever eerst zelf beginnen met hardlopen?

Dat kan natuurlijk ook. Een gedegen hardloop schema kan je hierbij helpen. Hiermee bouw je het rustig op en voorkom je blessures!

Bootcamp Coach

Versterk je gezondheid!

Marketentster 17, 2152 LW Nieuw Vennep

06-28 432 677

info@bootcamp-coach.nl

Laatste blogs

Bootcamp coach 2024 © All Rights Reserved.